Os albariños Mar de Envero e Troupe, na revista Vinos y Restaurantes

A revista Vinos y Restaurantes, referente informativo sobre o panorama vinícola e gastronómico nacional, realiza no seu último número un exhaustivo percorrido polas variedades de uva autóctonas galegas.Na súa reportaxe, Vinos y Restaurantes afirma que os viños galegos contan cunha personalidade fóra de toda dúbida. A tipoloxía de chans combinada cun clima característico e as variedades autóctonas da zona ofrecen uns viños que se diferencian claramente do resto. Los albariños Mar de Envero y Troupe, en la revista Vinos y Restaurantes Entre os 12 viños elixidos para ilustrar este artigo, titulado Galicia: un paseo por sus variedades, encóntranse os albariños Mar de Envero elaborado sobre lías e Troupe, da adega de Rías Baixas Mar de Envero.

A que século se remontan as primeiras noticias do Albariño en Galicia?

Os viños rosados galegos elaborados con uva branca son máis aromáticos que os olorosos de Xerez?

Cal das seguintes opcións é unha variedade de uva?

Con que nome se coñecen os camiños que forman as liñas dun viñedo?

É Ferrón unha variedade de uva galega?