O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

O chef nipón Shinya Fukumoto impartiu, o pasado 15 de marzo, un taller de cociña no Fórum Gastronómico da Coruña, no que elaborou unha receita baseada na orella de mar o abalón, o marisco máis prezado de Xapón e o máis caro do mundo. A súa proposta estivo acompañada do albariño Mar de Envero elaborado sobre lías. O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña Un día antes, Shinya Fukumoto Shinya Fukumoto percorreu as instalacións de Galician Marine Aquaculture (GMA), unha empresa que cultiva a orella de mar ou abalón en Muros (A Coruña), sorprendéndose tanto polas súas infraestruturas coma pola impresionante calidade da auga mariña. Ademais, afirmou que Xapón está a desexar recibir a primeira colleita española criada en acuicultura deste exclusivo produto. O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

A que século se remontan as primeiras noticias do Albariño en Galicia?

Os viños rosados galegos elaborados con uva branca son máis aromáticos que os olorosos de Xerez?

Cal das seguintes opcións é unha variedade de uva?

Con que nome se coñecen os camiños que forman as liñas dun viñedo?

É Ferrón unha variedade de uva galega?