“Uns pasos máis cara á internacionalización”. Así definimos dende a dirección da adega Mar de Envero, a visita comercial a Brasil da que chegamos con “moitos contactos e con sensacións moi positivas”. Unha viaxe, que organizado pola Cámara de Comercio de Pontevedra, serviu para explorar novos mercados e vías de comercialización.Nesta visita, Mar de Envero reuniuse con importadores, sumilleres, sociedades de viños, etc. Un novo camiño que abre a marca nun dos mercados con maior proxección de Latinoamérica; supoñendo outro avance para a adega que xa acudiu ao mercado xaponés o pasado mes de abril dentro da feira Wine & Gastrónomo como única representación galega do sector.Mar de Envero é unha iniciativa de dous emprendedores composteláns Manyo Moreira e Breixo Rey, enólogo e xerente, respectivamente, que fundan a adega no ano 2007; creando un grande albariño baixo o mesmo nome. O pasado mes de abril, a adega continúa co seu proceso de expansión e presenta, Troupe. O irmán pequeno é outro albariño que non deixou a ninguén indiferente e que xa obtivo éxitos de crítica e público ao conseguir unha medalla de bronce no concurso International Wine Guide. Un recoñecemento ao que se suma a medalla de prata que o mesmo certame concedeu a Mar de Envero.