A adega Mar de Envero, no programa «Al’dente» de Canal Salamanca TV

O pasado mes, o enólogo da adega de Rías Baixas Mar de Envero acudiu ao restaurante El Oso y el Madroño de Peñaranda (Salamanca), onde presentou unhas Jornadas de Marisco nas que os pratos foron maridados co albariño Troupe.Neste vídeo recóllese unha entrevista gravada por Canle Salamanca TV para o seu programa gastronómico Al’dente, na que Manyo Moreira comenta a estética dos seus viños, explica o significado da palabra envero e describe o proceso de crianza sobre lías do albariño Mar de Envero.

A que século se remontan as primeiras noticias do Albariño en Galicia?

Os viños rosados galegos elaborados con uva branca son máis aromáticos que os olorosos de Xerez?

Cal das seguintes opcións é unha variedade de uva?

Con que nome se coñecen os camiños que forman as liñas dun viñedo?

É Ferrón unha variedade de uva galega?