A adega Mar de Envero, en A revista da tarde da TVG

A revista da tarde, magazine vespertino da TVG, repasa nesta reportaxe a traxectoria da adega Mar de Envero, así como as particularidades dos seus dous albariños, Troupe e Mar de Envero, recén galardoados con senllas Medallas de Prata no certame internacional Catavinum World Wine & Spirit Competition 2013.Manyo Moreira, enólogo e fundador da adega, remóntase aos seus primeiros contactos co mundo do viño, cando colaboraba no negocio de hostalaría familiar. Ademais, explica os procesos de elaboración cos que consegue que os seus dous monovarietales de albariño, Troupe e Mar de Envero, resulten tan diferentes e recoñecidos pola crítica especializada.

A que século se remontan as primeiras noticias do Albariño en Galicia?

Os viños rosados galegos elaborados con uva branca son máis aromáticos que os olorosos de Xerez?

Cal das seguintes opcións é unha variedade de uva?

Con que nome se coñecen os camiños que forman as liñas dun viñedo?

É Ferrón unha variedade de uva galega?