O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

18/03/2015

O chef nipón Shinya Fukumoto impartiu, o pasado 15 de marzo, un taller de cociña no Fórum Gastronómico da Coruña, no que elaborou unha receita baseada na orella de mar o abalón, o marisco máis prezado de Xapón e o máis caro do mundo. A súa proposta estivo acompañada do albariño Mar de Envero elaborado sobre lías.

O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

Un día antes, Shinya Fukumoto Shinya Fukumoto percorreu as instalacións de Galician Marine Aquaculture (GMA), unha empresa que cultiva a orella de mar ou abalón en Muros (A Coruña), sorprendéndose tanto polas súas infraestruturas coma pola impresionante calidade da auga mariña. Ademais, afirmou que Xapón está a desexar recibir a primeira colleita española criada en acuicultura deste exclusivo produto.

O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña