O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

18/03/2015

O chef nipón Shinya Fukumoto impartiu, o pasado 15 de marzo, un taller de cociña no Fórum Gastronómico da Coruña, no que elaborou unha receita baseada na orella de mar o abalón, o marisco máis prezado de Xapón e o máis caro do mundo. A súa proposta estivo acompañada do albariño Mar de Envero elaborado sobre lías.

Ler mais. O chef Shinya Fukumoto visita Galician Marine Aquaculture e o Fórum Gastronómico da Coruña

 

O albariño Mar de Envero acompañará as creacións do chef Shinya Fukumoto no Fórum Gastronómico da Coruña

Shinya Fukumoto e o albariño Mar de Envero no Fórum Gastronómico da Coruña

12/03/2015

O chef nipón Shinya Fukumoto impartirá, o domingo 15 de marzo, un taller no Fórum Gastronómico da Coruña, no que elaborará propostas orientadas a descubrir as posibilidades culinarias da orella de mar ou abalón, un molusco que seduce aos xaponeses. O viño elixido para acompañar as súas creacións é o albariño Mar de Envero elaborado sobre lías, que polas súas características ofrece unha excelente maridaxe coa cociña oriental.

Ler mais. O albariño Mar de Envero acompañará as creacións do chef Shinya Fukumoto no Fórum Gastronómico da Coruña

 

A adega de Rías Baixas Mar de Envero colabora coa exposición «Miradas que falan»

Exposición fotográfica Miradas que falan

18/02/2015

A adega de Rías Baixas Mar de Envero colabora coa exposición fotográfica «Miradas que falan», unha iniciativa do Centro Pai Menni para Personas con Discapacidad Intelectual, achegando o seu viño para a presentación que terá lugar o xoves 19 de febreiro, ás 19:00 horas, na Fundación Eugenio Granell de Santiago de Compostela.

Ler mais. A adega de Rías Baixas Mar de Envero colabora coa exposición «Miradas que falan»

 

Páxina 8 de 28